Üniversitemiz Toki İşbirliğiyle Başlatılan Toplu Konut Projesi Ek Ön Başvuruları

Üniversitemiz TOKİ işbirliğiyle başlatılan Toplu Konut Proje Ek Başvurusu 28 Eylül 2018 tarihine kadar yapılacaktır.

Başvuru sahiplerince:

- Başvuru sahipleri "Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesi"ni dikkatlice okuduktan sonra, özellikle üçüncü paragraftaki şartları taşıyan kişilerin müracaat etmesi gerekmektedir.

-"Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesi" konut tercihine göre T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Karaman Merkez Şubesi yetkilileri huzurunda doldurulacaktır.

- Konut tercihine göre başvuru bedeli yatırılacaktır.

- Bu başvuru ön talep başvurusu niteliğinde olup başvuranlara konut alma hakkı tanımadığı için TOKİ ile yürütülecek iş ve işlemler bittikten sonra kesinleşecektir.

Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesi ile banka dekontu Üniversitemiz Genel Sekreterlik birimine teslim edilecektir.

Daha önce konut tipi değişikliği talebinde bulunanların verdikleri dilekçeleri dikkate alınarak değişiklikleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ek başvuruda konut sayısı kısıtlı olduğundan, daha önce değişiklik talebi yapmayanlardan başvuru yaptıkları konutların m² lerini değiştirmek isteyenlerin ve yeni konut başvurusu yapacakların ivedi T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Karaman Merkez Şubesi'ne başvurmaları gerekmektedir.

-Konut sayısı dolduğunda başka başvuru kabul edilmeyecektir.

Taslak Proje Dokümanları

* Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesi ( B1 ve SA Tipi Konutlar için 2+1 )

* B1 Tipi Normal Kat

SA Tipi Normal Kat