Personelimize 06 Şubat Perşembe Günü İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Verilecektir

Üniversitemiz bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmaları kapsamında personelimize yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri verilecektir. Eğitimler akademik ve idari personele ayrı ayrı düzenlenecek olup eğitim tarihleri ve yeri aşağıda belirtilmiştir.

İdari Personel İçin Eğitim Tarihi ve Saati: 06 Şubat 2020 - 09:30 / Eğitim Yeri: Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu
Akademik Personel İçin Eğitim Tarihi ve Saati: 06 Şubat 2020 - 14:00 / Eğitim Yeri: Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu

Tüm akademik ve idari personelimizin 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında yayımlanan "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde söz konusu eğitime katılması zorunluluk arz etmektedir.