KARAMANOĞLU MEHMETBEY
ÜNİVERSİTESİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi

Uzaktan Eğitimle Verilen Derslerin Ara Sınavları Hakkında Öğrencilerimize Duyurulur

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLEN DERSLERİN ARA SINAVLARININ UYGULANMASINDA ÖĞRENCİLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN USUL VE ESASLAR

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle üniversitemiz tüm ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarında, 2019-2020 Akademik Yılı bahar döneminde 30 Mart 2020 tarihi itibariyle uzaktan eğitim ile verilen derslerin (Teorik ve/veya uygulamalı) ara sınavlarının uygulanmasında dikkate alınması gereken usul ve esaslar aşağıda sıralanmıştır.

Almış olduğunuz derslere ilişkin sınav ve/veya ödev içerikleri UZEM ara yüzü ve e-posta vasıtasıyla sizlere ulaştırılacaktır.

Sizlere ulaşan bu içeriklere ilişkin cevaplarınızı en geç 12 Mayıs 2020 tarihine kadar Word veya PDF formatında sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Değerlendirme süreci ders sorumluları tarafından en geç 20 Mayıs 2020 tarihine kadar tamamlanarak sonuçlar ilan edilecektir.

Süreçte yaşayacağınız herhangi bir sorun için ders sorumlusu ve/veya akademik danışmanınız ile iletişime geçebilirsiniz.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: UZEM üzerinden sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin yardımcı dokümana KMU UZEM (https://www.kmu.edu.tr/uzem) ana sayfasından erişebilirsiniz.