Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı Yedek Listeden Yapılacak Sözlü Sınav Duyurusu

Üniversitemiz sürekli işçi kadrosuna 1 adet temizlik görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) alımı için İŞKUR aracılığı ile başvuruları kabul edilen adaylar arasında Karaman 4. Noterliği huzurunda 07/08/2020 tarihinde Üniversitemiz Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapılan kura çekimi sonucunda sözlü sınava katılacak 4 (dört) asil ve 4 (dört) yedek aday belirlenmeştir.

Asil adaylardan 3 (üç) kişi 11/08/2020 Salı günü saat 10:00’da Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 Nolu salonda başlayan sözlü sınava katılmış olup  asil listede ismi bulunan  43*******12 T.C. kimlik numaralı Me**** ****Y sözlü sınava katılmamıştır.

Bu nedenle  yukarıda belirtilen 1 (bir) adayın yerine 12/08/2020  Çarşamba günü saat 10:00 ‘ da yedek listeden aşağıda belirtilen belgelerle birlikte hazır bulunanlardan sırasıyla 1 (bir) kişi sözlü sınava alınacaktır.

İstenilen belgeler;

1. T.C. Kimlik numaralı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) aslı ve fotokopisi
  2. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  3. Adli sicil kaydı ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  4. Varsa SGK tescil ve hizmet dökümü ( BarkodluE-devlet çıktısı kabul edilir.)
  5. SGK’dan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığını gösterir belge
  6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  7. Eski Hükümlü olduğunu gösterir onaylı belge
  8. 1 adet vesikalık fotoğraf

Sözlü sınav sonuçları Üniversitemiz web sayfasında ( https://www.kmu.edu.tr/ ) ilan edilecektir.

Saygıyla duyurulur.