Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı Yedek Listeden Yapılacak Sözlü Sınav Duyurusu

Üniversitemiz sürekli işçi kadrosuna 1 adet temizlik görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) 5 adet temizlik görevlisi alımı için İŞKUR aracılığı ile başvuruları kabul edilen adaylar arasında Karaman 1. Noterliği huzurunda 28/05/2021 tarihinde Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda yapılan kura çekimi sonucunda sözlü sınava katılacak 1 adet temizlik görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) 4 asil ile öncelikli aday ve 4  yedek aday, 5 adet temizlik görevlisi için 20 asil ve 20 yedek aday belirlenmiştir.

Asil adaylar için 01/06/2021 Salı günü saat 10.00’da Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 Nolu salonda sözlü sınav yapılmıştır.

Temizlik görevlisi 20 kişilik asil listede ismi bulunan 10. Asil 479********  T.C. kimlik numaralı Ka*** **ER, 17. Asil 717******** T.C. kimlik numaralı Or*** ***SU  ve 20. Asil 427******** T.C. kimlik numaralı Oğ***** ***LÜ sözlü sınava katılmamıştır.

Bu nedenle  yukarıda belirtilen 3 adayın yerine 02/06/2021  Çarşamba günü saat 10.00’da yedek listeden aşağıda belirtilen belgelerle birlikte hazır bulunanlardan sırasıyla 3 kişi sözlü sınava alınacaktır.

İstenilen belgeler;

1. T.C. Kimlik numaralı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) aslı ve fotokopisi
  2. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  3. Adli sicil kaydı ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  4. Varsa SGK tescil ve hizmet dökümü ( Barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  5. SGK’dan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığını gösterir belge
  6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  7. 1 adet vesikalık fotoğraf

Sözlü sınav sonuçları Üniversitemiz web sayfasında ( https://www.kmu.edu.tr/ ) ilan edilecektir.

Saygıyla duyurulur.