17.05.2021 Tarihli Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 3. Yedek Aday Duyurusu

17.05.2021 TARİHLİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI 3. YEDEK ADAY DUYURUSU

Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alım ilanımız 17 Mayıs 2021 tarihinde Resmi Gazete’de ve web sayfamızda yayınlanmıştır.

Adayların seçiminde “Sözleşmeli Personel Çalıştırılması İlişkin Esaslar” hükümlerince değerlendirme yapılmış olup sonuçlar 10 Haziran 2021 tarihinde Üniversitemiz web sayfasında yayımlanmıştır. Asil ve yedek adaylardan atanmaya hak kazananların belirtilen süre içerisinde istenen belgeleri teslim etmeyenlerin yerine aşağıda bilgileri bulunan 3. yedek adaylar atanmaya hak kazanmıştır.

Pozisyon

T.C. Kimlik Numarası

Adı Soyadı

Değerlendirme

Büro Personeli (İşletme Grubu)

496*****442

Sad*****EBİ

3.Yedek Aday

Tekniker (Makine)

591*****172

Sey*****ĞUZ

3.Yedek Aday

Yukarıda bilgileri bulunan adayların istenen belgeleri en geç 10 Ağustos 2021 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir. İstenen belgeleri süresinde teslim etmeyen aday hakkından vazgeçmiş sayılacak olup yerine yedek aday alınacaktır.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

İSTENEN BELGELER:

1)       T.C. kimlik numarası beyanı (Nüfus cüzdanı veya kimlik belgesi fotokopisi )

2)       KPSS sınav sonuç belgesi (internet çıktısı)

3)       Öğrenim belgesi (aslı veya tasdikli örneği)

4)       Erkek adaylar için askerlik belgesi ( e-Devlet uygulamasından alınabilir)

5)       Adli sicil belgesi ( e-Devlet uygulamasından alınabilir)

6)       SGK tescil ve hizmet dökümü ( e-Devlet uygulamasından alınabilir)

7)       Vesikalık fotoğraf (8 adet)

8)       Başvuru dilekçesi (Kurumumuzda doldurulacaktır)

9)       Mal bildirimi (Kurumumuzda doldurulacaktır)

10)    Sağlık raporu

11)     Son bir yıl içerisinde herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar için, hangi statüde çalıştığını, ne şekilde ayrıldığını gösteren ve ilgili kurumdan alınmış resmi yazı

Adaylardan istenen diploma ve diğer belgelerin suretleri, asılları adaylarca ibraz edilmesi kaydıyla kurumumuzca tasdik edilerek işleme alınacaktır.

İlgili adaylara önemle duyurulur.

REKTÖRLÜK

İletişim Adresi ve Telefonu:

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü

Personel Daire Başkanlığı Yunus Emre Yerleşkesi

Merkez / KARAMAN

(Otogardan ve tren garından tek dolmuşla Üniversitemize ulaşılabilir)

İletişim Telefonu : 0 (338) 226 2044 ve 226 20 00 / 3353