Eylül'ün İki Günü Temalı Panel Düzenlenecek

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Eylül'ün İki Günü” temalı panel programı düzenlenecek.

11 Eylül Saldırıları ve 12 Eylül Darbesi’nin yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilecek olan panel, 13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 14.00’te KMÜ Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapılacak.

KMÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Sefa Usta’nın yönlendiriciliğinde gerçekleştirilecek olan panelde KMÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yiğit Anıl Güzelipek “12 Eylül ve Sonuçları”; KMÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esra Çavuşoğlu “11 Eylül ve İslamafobya” hakkında konuşacaklar.

Panele tüm KMÜ mensupları ve Karaman halkı davetlidir.