TUDVA Projesi Başvuruları

Sevgili öğrencilerimiz;

Türk Dünyası Dijital Vatandaşlığı Türk Dünyasının Gönüllülük Esasına Dayalı En Büyük Proje başvuruları başladı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin paydaşı olduğu TUDVA; 145 üniversite, 10 bin öğrenci, yüzlerce bilim insanı ve proje gönüllüleri ile Türk Dünyasının gönüllülük esasına dayalı en geniş katılımlı projesidir. TUDVA, Türk Dünyasının farklı yerlerinden gençlerin çevrimiçi öğrenme ortamlarında Türk Dünyası ile ilgili farklı temalarda eğitimler aldıkları sosyo/kültürel bir projedir.

Proje kapsamında dönem teması olan “Türk asrına doğru adım adım: Azerbaycan ve Ulu Önder” konusu ile ilgili 14 hafta uzaktan katılımlı dersler yürütülecek. Projenin sonunda derslere katılım ve sosyal medya paylaşımı gibi kriterlere göre başarılı olan öğrenciler, Azerbaycan’da gerçekleştirilecek olan bilim kampına davet edilecek.

Projeye dâhil olmak isteyen öğrencilerimiz için son başvuru tarihi 1 Aralık 2023

Başvuru formu için tıklayınız.

TUDVA web sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız.