BESYO Özel Yetenek Sınavı İçin Hazırlanan Android Uygulamamız Yayında

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınav Sonuçlarının anlık takibi için Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Android Uygulaması geliştirilmiştir.

Uygulama;  sınav ön kayıtlarının alındığı ve aday puanlarının sınav esnasında anlık olarak hesaplandığı yazılım ile entegre çalışmaktadır. Uygulamada  sınava giren adayların puan bilgileri ve anlık oluşan sıralamadaki yerleri gösterilmektedir.  Adaylar uygulamaya kimlik numaraları ve ön kayıt yaparken oluşturdukları parola ile giriş yapabilmektedir. Android 3.0 ve üstü sürüm kullanan telefon veya tablet modellerine yüklenilebilen uygulama, Android marketin aşağıdaki adresinden indirilebilmektedir.

Uygulamayı indirmek için lütfen tıklayın.