MATEMATİK BÖLÜMÜ

Matematik Bölümü

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Matematik Bölümü

Kariyer Planlama Eğitimi-2

23-24 Aralık 2021’de düzenlenen Kariyer Planlama Etkinlikleri-1 kapsamındaki ve Karaman İş Kulübü (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı Muhammed AKKAFA tarafından öğrencilerimize verilen eğitim, Bahar Yarıyılında da bu eğitimi almak isteyen gönüllü öğrencilerimiz ile birlikte devam etmektedir.

Kariyer Planlama Etkinlikleri-2 kapsamında; 07-08 Mart 2022 tarihlerinde 4. Sınıf öğrencilerimizden Aslı AYDIN, Alişan GEYİK, Selin KORKMAZ, Kadir TOZAR, Ünzile METLİ, Büşra KORKMAZ, Mesut ATILGAN,  Gizem Nur ZOPCUK; 3. Sınıf Öğrencimiz Zeynep Hilal YILDIZ ve 2021 yılı mezun öğrencimiz Rümeysa ÖZTÜRK bu eğitime katılmışlardır ve eğitimlerine başarı ile tamamlayan bu öğrencilerimize Katılım Belgeleri verilmiştir. Bu eğitim kapsamında öğrencilerimiz “CV Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Beden Dili, Network Oluşturma, Potansiyelin Keşfi-İlgi, İstihdam Edilebilirlik Becerileri, Mesleki Kişilik ve Değer” hakkında eğitim almışlardır. Öğrencilerimiz ayrıca; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kamil Özdağ Fen Fakültesi Matematik Bölümü bir mezunun nerelerde ve hangi iş pozisyonlarında çalışabileceği üzerine de bilgi sahibi olmuşlardır.

Bu eğitim ile bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Muhammed AKKAFA’ya teşekkür ederiz.