MATEMATİK BÖLÜMÜ

Matematik Bölümü

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Matematik Bölümü

Kariyer Planlama Eğitimi-4

Kariyer Planlama Etkinlikleri-4 kapsamında; 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde 2. Sınıf öğrencilerimizden Merve KAYA, İlknur TAŞ, Samet TOPRAKOĞULLARI, Ülfet Hanım SARIKAYA, Meryem ETE, Servet AÇAR, Berna BİRDEN, Büşra ÇAKMAK ve 4. Sınıf öğrencilerimizden Büşra ÖZDEMİR ve Hasibe ÜSTÜNER İşkur-İş Kulübü tarafından üniversitemiz kütüphanesinde İş Kulübü ofisinde düzenlenen “Kariyer Eğitimine” katılmışlardır. Kariyer danışmanlık eğitimi, mülakat türleri ve uygulaması, özgeçmiş hazırlama, iş arama yöntemleri, beden dili ve iletişim gibi pek çok konuda ücretsiz eğitim almışlardır. Eğitimlerine başarı ile tamamlayan bu öğrencilerimize Katılım Belgeleri verilmiştir.

Bu eğitim ile bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Muhammed AKKAFA’ya teşekkür ederiz.