MATEMATİK BÖLÜMÜ

Matematik Bölümü

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Matematik Bölümü

23-23 Aralık 2021 Tarihlerinde Karaman İş Klubü (İŞKUR) Tarafından Düzenlenen Eğitim

Kariyer Planlama Etkinlikleri-1 kapsamında; 23-24 Aralık 2021 tarihlerinde 4. Sınıf öğrencilerimizden Merve ÖZASLAN, Kübra ÇETİN, Gülistan YÜZGEÇ, Ayça ŞİMŞEK, Ayşenur EREN, Fatmatül Zehra İLYAT, Emre KARALI, Yunus KORKMAZ, Lamine İDANİ ve Onur OĞUZ ’a Karaman İş Kulübü (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı Muhammed AKKAFA tarafından bir eğitim verilmiştir. Yaklaşık 10 saat verilen bu eğitim kapsamında öğrencilerimiz “CV Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Beden Dili, Network Oluşturma, Potansiyelin Keşfi-İlgi, İstihdam Edilebilirlik Becerileri, Mesleki Kişilik ve Değer”  hakkında bilgi sahibi olmuşlardır. Öğrencilerimiz ayrıca Matematik Bölümü mezunlarının istihdamı üzerine iş gücü piyasası üzerine eğitim almışlardır.  Bu eğitim sonunda öğrencilerimize Katılım Belgeleri takdim edilmiştir. Bu eğitim ile bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Muhammed AKKAFA ‘ya teşekkür ederiz.