Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Ermenek Sempozyumu

KONULAR

Özet Gönderimi ve Değerlendirme

Sempozyum, konuyla ilgili akademisyen ve araştırmacıların katılımına açıktır. Bunun için amaç, yöntem, kullanılacak kaynaklar ve muhtemel bulguları içeren 300 kelimelik bildiri özetlerinin 15 Nisan 2018 tarihine kadar ermeneksempozyumu@kmu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Bildiri önerileri sempozyum konuları, bilimsel şartlar ve çalışmanın özgünlüğü dikkate alınarak Bilim Kurulu Üyelerince değerlendirilecektir. Kabul edilen/edilmeyen bildiri özetleri 20 gün içinde ilgililere duyurulacaktır. Sempozyumda sunulan bildiriler özet kitapçığında yayınlanacaktır. Ayrıca tam metin gönderen katılımcıların bildirileri bildiriler kitabı olarak yayımlanacaktır. Sempozyum dili Türkçe ve İngilizce'dir.

Tam Metin Gönderimi

Kabul edilen bildirilerin tam metinlerinin 30 Haziran 2018 tarihine kadar yazım kurallarına uygun biçimde ekli word dosyası olarak ermeneksempozyumu@kmu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Tam metni gönderilen bildiriler düzenleme kurulunca özete ve bilimsel şartlara uygunluk açısından incelenerek sempozyum programına dahil edilecektir.

Sempozyum Konuları

Tarih - Coğrafya - Biyografi - Edebiyat - Ziraat - Ormancılık -Ekonomi - Hayvancılık - Madencilik - Su Ürünleri - Enerji - Arkeoloji - Turizm - Diğer konular

 

Not: Belirtilen konular dâhilinde Sarıveliler ve Başyayla ilçeleri ile ilgili oturumlar da yapılacaktır.